Sponsoring kent vele vormen.

Voor niks gaat de zon op

Zoals we allemaal weten, zijn paarden een dure hobby. Hoewel Cowboy Dressage® instructeurs en ambassadeurs als toegewijde vrijwilligers kunnen worden beschouwd, zijn het ook ondernemers en het zou niet eerlijk zijn om hen zelf voor alles kosten op te laten draaien. Aangezien de kern van de CDW organisatie zich aan de overkant van ‘het grote meer’ bevindt, zijn er hoge kosten mee gemoeid om Cowboy Dressage® instructeurs en opleiders hier te krijgen, of om aspirant Cowboy Dressage® instructeurs daar naar toe te sturen om opgeleid te worden door Eitan en de Partners.

Zelfs voor onze Europese instructeurs en ambassadeurs zijn er verschillende reiskosten om rekening mee te houden.
Naast de reiskosten zijn er ook de kosten van promotiemateriaal en reclame om te overwegen. Een promotionele stand op een evenement komt zelden gratis.
 
Om de inschrijftarieven voor onze activiteiten zo laag mogelijk te houden, zijn we altijd op zoek naar nuttige sponsoring, die op vele manieren tot stand kan komen en vormen aan kan nemen.
 
Misschien kunt u een locatie aanbieden om een Cowboy Dressage® activiteit te organiseren tegen een gereduceerd tarief of zelfs gratis, in ruil voor vermelding in onze activiteiten-promoties, of wilt u misschien een Goodie-bag sponsoren?  Misschien kunt u onze Cowboy Dressage® instructeurs voorzien van onderkomen voor de duur van een evenement?
Duurzame sponsoring voor de lange termijn is ook een mogelijkheid.
 
Als u een idee heeft omtrent het sponsoren van Cowboy Dressage®, hebben wij manieren om het ook voor u aantrekkelijk te maken.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Alle beetjes helpen!

 

Onze sponsoren:

Paardnerprogramma


Goodiebags

Onze clinic Locaties

Nieske Pohlmann, PAARDenLUISTEREN, Aalten (Gld)

Trail's End, Bantega

De financiële boekhouding wordt momenteel gevoerd door:

DAKM, Cowboy Dressage World Nederland
KvK: 65160444
BTW-ID: NL001429084B32