Cowboy Dressage World Professional Association (CDWPA)

Maintaining consistency and continuity in the teaching and judging of Cowboy Dressage®.

Waarom?

De vorming van deze organisatie (CDWPA), is tot stand gekomen op verzoek van verschillende professionele leden die bezorgd waren over het behoud van consistentie en continuïteit in het onderwijzen en beoordelen van Cowboy Dressage®.
 
De CDWPA is opgezet om onze toegewijde Cowboy Dressage® professionals en ambassadeurs te ondersteunen en verder te onderwijzen, en om hen te beschermen tegen anderen die willekeurig zijn in het gebruik van de naam van Cowboy Dressage® om hun eigen ondernemingen te promoten.
 
Door te verenigen als een groep, kunnen we normen instellen en onderhouden voor het opleiden en bieden van educatieve mogelijkheden gericht op onze professionals die vervolgens de opleiding kunnen doorgeven aan hun lokale leerlingen.
 
We streven ernaar om de CDW professionals een van de best opgeleide en goed ondersteunde groepen van professionals in de paarden industrie te maken. CDWPA-leden worden aangemoedigd om zowel stage te lopen als om mentor te worden als onderdeel van dit programma. Er wordt ook verwacht dat de leden hun tijd zullen steken in het bevorderen van het opleidingsniveau van de Cowboy Dressage® community. Het is ons doel om een unieke groep van professionals te vormen, anders dan andere in de paarden industrie; professionals die toegewijd, gemeenschapsgezind zijn en altijd proberen om de algemene begrippen van Cowboy Dressage® te bevorderen: Soft Feel, samenwerking en harmonie tussen paard en ruiter, met behoud van de kwaliteiten van de Cowboy Dressage®  'Handdruk'.
 
Erkende CDWPA-leden begrijpen dat de filosofieën en concepten die worden gepresenteerd in Cowboy Dressage® alleen voor toekomstige generaties kunnen worden gehandhaafd, door een gemeenschap van gelijkgestemde individuen te bouwen, die bereid zijn om trouw te blijven aan de visie en missie van Cowboy Dressage®.

Everything about CDWPA

All the info about CDWPA on the CDW website,
Which includes:
- Member Directories
- Definitions for CDW Professionals
- 5 Bullet point for all CDWPA members
- How to join the CDWPA
- Membership requirments and fees