Sluit je aan bij Cowboy Dressage World

"Saddle up and get started on the journey of a lifetime."

Sluit je bij ons aan, en verspreid de Soft Feel boodschap.

Je hoeft niet lid te zijn van Cowboy Dressage® World om met Soft Feel te rijden, maar aangezien het GRATIS is, waarom niet?

Iedereen kan lid worden, of je nu een beginner of gevorderde bent, of je een Arabier, een volbloed, een Fjord of een muildier rijdt, of je recreatief rijdt, een springruiter bent, of een dressuurruiter, of je aan huis kunt rijden of niet, iedereen die zijn/haar paard wil trainen en rijden met Soft Feel en als een Partnerschap kan lid worden.  

Kijk om je heen, wees nieuwsgierig
In Europa en Nederland hebben disciplines als (natural) horsemanship, centered riding, klassieke dressuur, Working Equitation (WE) en de biomechanica van het paard al een brede en snel groeiende aanhang.
De leer van horsemen als Pat Parelli, Jeff Sanders, Steve Halfpenny en nog veel meer, passen heel goed bij Cowboy Dressage®. Het klassieke dressuur principe van zelf gedragenheid heeft zijn oorsprong in Europa. En één van de credo’s van Cowboy Dressage® is dat je nooit te oud bent om te leren, het is een levenslange reis. Kijk om je heen, wees nieuwsgierig en blijf leren.

Maar vergeet niet, in Cowboy Dressage® draait het vooral om Soft Feel, het is onze mentaliteit, onze manier van leven. Dus, als je de mogelijkheid hebt om mee te doen met een officiële Cowboy Dressage® Clinic, Play Day of Gathering; Doe het! Je zult er geen spijt van krijgen.

Lees hier verder om meer te ontdekken over onze lidmaatschappen.

Facebook
Al is Facebook niet iedereens favoriet, toch is het een geweldige manier om over grenzen heen te communiceren. Je favoriete instructeur, en zelfs de CDW Partners zijn slechts een muisklik van je verwijderd.

Cowboy Dressage® World heeft voor nagenoeg elk land een eigen algemene Cowboy Dressage® World pagina. (zie de Europese lijst hier)  

En er zijn speciale pagina’s voor bijvoorbeeld Vaquero Style, Gangen-Paarden (Gaited) en Handshake Members.
Bovendien is het een makkelijke manier om jouw Cowboy Dressage® ervaringen te delen met vrienden. Zolang het verstandig gebruikt wordt, kan het echt een nuttige communicatie en informatie middel zijn.

Handshake

Click here to give your Handshake


Remuda

Join the Cowboy Dressage Remuda