Cowboy Dressage Shows, rijbanen en proeven

How to organise an event, and set up and ride a test.

Nou, hoe gaat het met jouw Cowboy Dressage reis?

Of je nou een complete beginner bent, of al een volleerd ruiter, het is nooit te laat om Soft Feel aan je leven toe te voegen. Het hoeft niet een tot de paarden beperkt te blijven. Het is goed Soft Feel bij alles wat je doet toe te passen.
 
In Cowboy Dressage® houden we er van om de tijd te nemen voor het trainen van onze paarden, en ons zelf. Perfectie is het streven, Soft Feel is het doel. Om te controleren hoe je voortgang gaat, hebben we proeven ontworpen. Deze proeven zijn ontworpen met een voortschrijdend moeilijkheidsniveau. Het is aan te raden om alleen naar het volgende niveau te gaan, als je je huidige niveau nagenoeg geperfectioneerd hebt.

Er is geen voorgeschreven tijdsbestek waarin je verondersteld wordt om te niveaus te doorlopen. Sommige rijden of trainen elke dag, sommige wekelijks en sommige zelfs niet dat. Sommige hebben getalenteerde paarden, sommige hebben 'niet geboren rijpaarden'. En aangezien paarden zo’n 30 jaar oud kunnen worden, waarom zou je je dan haasten? Er is altijd meer te leren.
 
In dit gedeelte vindt u niet alleen de proeven, maar ook informatie over hoe de tests worden gescoord en visuele voorstellingen hoe de test moet worden gereden. 
    
Verder vind je hier nog wat informatie omtrent het organiseren van een Show of Gathering.
Neem gerust contact met ons op voor hulp en ondersteuning.

Maar let op: alleen als er erkende Cowboy Dressage® juryleden jureren is het een echte Cowboy Dressage® show of Gathering.
Deze zullen dan ook gepubliceerd worden op het Activiteiten deel van deze website.

   

Cowboy Dressage
'Riding, Training, and Competing with Kindness as the Goal and Guiding Principle.'
Coauthered by Eitan Beth-Halachmy, first published in 2015

 
Dressage
'
The Cowboy Way'
Coauthered by Eitan Beth-Halachmy, first published in 2018