Neem gerust eens contact met ons op

"Let us know what's on your mind."

We horen graag van je.

Aarzel niet om contact op te nemen met de CDW-partners en onze Europese instructeurs en ambassadeurs via de contactgegevens in hun profielen op onze pagina ' wie is wie '. Ze zijn er om alle Cowboy Dressage® en algemene paard- en paardrijden gerelateerde vragen die je zou kunnen hebben te beantwoorden.
 
Als je een vraag hebt over de website, of als je niet zeker weet wie je moet contacteren, neem dan gerust contact met ons op, via: mail@cowboydressage.eu.
Jouw e-mail wordt dan doorgestuurd naar degene die het meest geschikt is om je vraag of opmerking te beantwoorden.
 
Een andere manier om in contact te komen, is via een bericht of PB op de CDW Holland Facebook pagina. Deze wordt beheerd door de CDW-oprichters, een Cowboy Dressage® instructeur of ambassadeur en/of een door CDW aangewezen moderator. Zij hebben de kennis en contacten om je verder te helpen.
 
Houd er wel rekening mee dat het een paar dagen kan duren voordat je een antwoord krijgt; We zijn misschien onderweg voor Cowboy Dressage®, maar wees gerust; je krijgt altijd een antwoord.
 

Waarom Facebook?

Al is Facebook niet iedereens favoriet, toch is het een geweldige manier om over grenzen en tijdzones heen met elkaar te communiceren. Je favoriete instructeur, en zelfs de CDW Partners zijn slechts een muisklik van je verwijderd. Cowboy Dressage® World heeft voor nagenoeg elk land een eigen algemene Cowboy Dressage pagina. (zie de Europese lijst hier)  

En er zijn speciale pagina’s voor bijvoorbeeld Vaquero Style, Gangen-Paarden (Gaited) en Handshake Members. En bovendien is het een makkelijke manier om jouw Cowboy Dressage ervaringen te delen met vrienden.
Zolang het verstandig gebruikt wordt, kan het echt een nuttige communicatie en informatie middel zijn.

Speciale pagina's;
Cowboy Dressage, education
Cowboy Dressage World
Cowboy Dressage World Gathering
Cowboy Dressage Handshake Members (Group)
Cowboy Dressage Vaquero Style
Cowboy Dressage World made for Mules